Šta ih odaje u nevjeri: Djevice počnu isticati partnerove mane - Vage se još više dotjeruju

Blizancima prijatelji služe kao alibi - Vage se još više dotjeruju 


OVAN: Kada se Ovnovi upuste u nevjeru, često postanu nemirni i agresivni. Muškarci Ovnovi mogu naglo postati verbalno napadni, vjerujući da je napad najbolja obrana. Sa druge strane, žene ovog znaka često započinju česte svađe i prigovore, optužujući partnera da se promijenio. Kada se moraju tajno sastati s trećom osobom, Ovnovi brzo odlaze iz kuće kako bi izbjegli pitanja koja najviše mrze. 

BIK: Bikovi često izbjegavaju bračne dužnosti, pokazujući neuobičajene promjene u ponašanju poput pažljivog praćenja prehrane ili naglog izlaska iz kuće. Muškarci Bikovi mogu postati vrlo rezervirani, dok žene ovog znaka često posežu za frizerom ili kupuju novu odjeću kako bi promijenile svoj izgled. Ako primijetite ove promjene, možda je vrijeme za sumnju. 

BLIZANCI: Blizanci često koriste svoje prijatelje kao alibi kada se upuštaju u nevjeru. Oni su veoma pametni i brzo misle, ali s vremenom mogu napraviti grešku. Postavljanje nekoliko unakrsnih pitanja partneru može ih zbuniti i otkriti njihove laži. 

RAK: Rakovi su vješti u prikrivanju nevjerne veze kako bi zadržali porodičnu sigurnost, ali i ljubavnicu/ljubavnika. Često balansiraju između dvije osobe, ali znajući da to ne može dugo trajati. Primijetit ćete njihovu rastrošnost i izgovore poput umora ili opterećenosti poslom kada pokušavaju sakriti svoju nevjeru. 

LAV: Lavovi često koriste darove i savršeno ponašanje kako bi prikrili svoju nevjeru. Postat će izrazito pažljivi i neće štedjeti novac na skupim poklonima ili gestama. Čak će pokazivati interes za stvari koje ih prije nisu zanimale kako bi se izvukli iz osjećaja krivnje. 

DJEVICA: Djevice često postaju cinične i provocirajuće kada varaju, koristeći kritike kao način prikrivanja svojih postupaka. Muškarci će biti kritični i provokativni prema partneru, dok će žene stalno isticati partnerove mane. Ovo može biti upozorenje da nešto nije u redu u vezi. 

VAGA: Vage se često još više dotjeruju kada se upuste u nevjeru, ponašajući se kao zaljubljeni tinejdžeri. Muškarci će se češće presvlačiti u čistu odjeću, a žene će ulagati dodatan trud u svoj izgled. Kada se suočite s dokazima, mogu pokušati smanjiti ozbiljnost situacije tvrdeći da se radi samo o flertu.

ŠKORPIJE: Škorpije često zadržavaju ljubomoru na partnera čak i kada sami varaju. Oni će nastaviti biti ljubomorni i provjeravati vas, ali to nije jamstvo da su vam vjerni. Ako krenete u otvoreni napad, budite oprezni jer ne podnose biti predmetom istrage. 

TRIJELAC: Strijelci će pokušati uklopiti svoju nevjeru u svakodnevne obveze. Muškarci mogu početi promatrati vezu s filozofske strane, dok će žene prestati braniti vaša druženja s prijateljima. Oni se obično ne pretvaraju i često će vam reći istinu u lice. 

JARAC: Jarci su vješti u skrivanju nevjerne veze, ali to može značiti kraj njihove ljubavne veze s partnerom. Muškarci mogu postati emotivno rezervirani, a žene će svoje tajne dijeliti samo s najbližim prijateljicama. 

VODOLIJE: Vodolije često propagiraju slobodan stil života kako bi prikrili svoje postupke. Mogu početi naglašavati važnost slobode u vezi i povećati izlaske s prijateljima. Ako primijetite nagli porast telefonskih računa ili izlaske, to može biti znak nevjerne veze. 

RIBE: Ribe imaju sposobnost voljeti više partnera odjednom. Muškarci će se odnositi prema partneru i ljubavnici s jednakom pažnjom, dok će žene svoje tajne dijeliti samo s najboljim prijateljicama. Možete ih uloviti u laži kada malo popiju ili kada se previše opuste.

No comments

Powered by Blogger.