Vladavina Riba od 19.02 do 20.03 - Strijelčevi odmorite što više, Ribe vrijeme je da zablistate

Saznajte šta vam donosi vladavina Riba od 19.02 do 20.03. Prognoza za sve znakove Zodijaka 


Ovan Sezona Riba za Ovnove je poput dubinskog čišćenja. Sada je vrijeme da se posvetite raščišćavanju i organiziranju svog života, bilo da je to prostor oko vas, odnosi ili navike koje više ne služe vašem najboljem interesu. Iako je prirodno za Ovnove biti usmjeren na čvrstu strukturu i red, energija Riba može ih izazvati svojom protočnom prirodom. Ovaj period može se činiti pomalo uznemirujućim jer se osjećate manje fokusirano nego inače, ali upravo u tom osjećaju može ležati nevjerojatna magija. Pokušajte se povezati s dubljim osjećajima i istražiti što vas zaista pokreće. 

Bik Sezona Riba poziva Bikove da prihvate završetke. Ako postoji nešto što želite dovršiti ili završiti, sada je vrijeme da usmjerite svoju energiju u tom smjeru. Iako završeci mogu biti izazovni, oni često otvaraju vrata novim počecima. Nemojte se previše brinuti o tome kako će ti novi počeci izgledati; umjesto toga, fokusirajte se na sadašnji trenutak i vjerujte da će se sve posložiti na svoje mjesto. Jupiter i Uran se približavaju vašem znaku i donose obećanje promjena i iznenađenja. Iako se ta promjena možda neće odmah dogoditi, osjećaj njihovog približavanja može biti snažan. Ovo je vrijeme za otvorenost prema novim idejama i mogućnostima. 

Blizanci Kako sezona Riba doseže svoj vrhunac, Blizanci mogu osjećati naglasak na svojoj karijeri ili osjećaju svrhe. Ako se pripremate za velike promjene ili završetke, ovo je povoljan trenutak da krenete prema njima. Možda ćete dovršiti projekt na kojem ste dugo radili ili osjetiti da vaša kreativnost konačno dobiva konkretniji oblik. Osim karijere, porodica i dom bit će važni motivatori tokom ovog perioda. Možda ćete se osjećati potaknuti da provedete više vremena s porodicom ili se posvetite projektima obnove. Za one koji razmišljaju o proširenju porodice, ovo je također povoljab period za planiranje i djelovanje. 

Rak Kao i Ribe, Rakovi su vodeni znak, pa se osjećaju kod kuće pod energijom Riba. Ovaj period može ih potaknuti na kreativnost i iznošenje svojih kreativnih vizija u svijet. Ako ste radili na nekom umjetničkom projektu ili učili nešto novo, sada je pravo vrijeme da iskoristite svoje talente i vještine. Bez obzira na to na čemu ste radili, ovo je trenutak da dovršite započeto i otvorite se novim mogućnostima. 

Lav Sezona Riba poziva Lavove na opuštanje. Možda ste nedavno bili preplavljeni obavezama, ali sada je vrijeme da se prepustite protoku života. Ako imate kreativan projekt u umu, ovo je povoljan trenutak da mu se posvetite, ali bez stvaranja pritiska. Iskoristite ovu energiju za istraživanje, stvaranje i maštanje. Ako se oslobodite očekivanja, možete otkriti nove ideje koje će vas iznenaditi. Odlazak na more ili vrijeme provedeno u prirodi može biti posebno ljekovito za vašu dušu. Meditacija i vođenje dnevnika također mogu pomoći u smirivanju uma i osjećaju unutarnjeg mira. 

Djevica Djevice dijele s Ribama osjećaj povezanosti s širom energijom. Ovo je vrijeme za otpuštanje kontrole i postizanje unutrašnjeg mira. Iako je možda teško napustiti poznate obrasce ponašanja, ovo je prilika da se izazovete i budete malo spontaniji. Pokušajte nešto novo ili promijenite svoju rutinu. Ljubav može biti posebno na umu tokom ove sezone, pa obratite pažnju na poruke i lekcije koje možete naučiti od drugih. 

Vaga Možda vam se čini da je vaš raspored pretrpan, ali sada je prilika da počnete skidati stvari s liste obaveza. Koristite svoju kreativnu viziju kako biste pronašli rješenja i dovršili započete projekte. Naravno, život nije samo posao; važno je pronaći ravnotežu i uživati u stvarima koje vas ispunjavaju radošću. Isprobavanje novih hobija ili pohađanje tečajeva mogu biti sjajan način da pronađete tu ravnotežu i izgradite osjećaj povezanosti s drugima. 

Škorpija Sezona Riba je pravo vrijeme za razmišljanje o onome što vam je zaista važno. Razmislite o tome što vas čini sretnima i osjećate ispunjenima, i što vas može sprječavati da budete svoji. Ova sezona može naglasiti vaš dom i porodični život, pa razmislite o tome kako produbiti veze s voljenima.

Strijelac Ovo je vrijeme za odmor i punjenje baterija. Pokušajte pronaći vremena za smirivanje emocija i vraćanje tijela u ravnotežu. Sezona Riba također je idealno vrijeme za završavanje nedovršenih poslova i otpuštanje onoga što više ne želite nositi sa sobom. 

Jarac Razmislite o svojim vrijednostima i ciljevima u životu. Kada jasno definirate što cijenite, lakše je donositi odluke i usmjeriti se prema budućim ciljevima. Sezona Riba donosi energiju završetaka, ali također pruža priliku za nove početke. Iskoristite ovu priliku za manifestiranje svojih snova i postavljanje ciljeva za budućnost. 

Vodolija Kako Sunce napušta vaš znak, možda ćete osjetiti novu razinu jasnoće i smirenosti. Sada je vrijeme da se oslonite na svoju intuiciju i instinkte. Pripremite se za nove početke i budite otvoreni za sve mogućnosti koje dolaze vašim putem. 

Ribe Sretan rođendan, Ribe! Ovo je vaše vrijeme da zablistate i posvetite sebi pažnju. Fokusirajte se na ono što vas ispunjava i čini sretnima. Brinite o svom zdravlju i budite otvoreni za sve mogućnosti koje vam život donosi. Ova sezona je prilika da se oslobodite starih navika i otvorite srce novim iskustvima. Zablistajte!

No comments

Powered by Blogger.