Zaslužuješ mnogo više od praznih riječi i obećanja - Zaslužuješ muškarca koji uvijek bira tebe

Iako je bolno, ponekad se moramo odlučiti pustiti osobu, bez obzira na snagu ljubavi koju osjećamo.


Svaka žena zaslužuje mnogo više od praznih obećanja i lažnih riječi, više od nedosljednosti i sumnji. Nemojte se varati misleći da ste se možda sreli u pogrešno vrijeme ili da bi vas tada više volio. Sreli ste se u pravom trenutku, ali jednostavno niste bili suđeni jedno drugome. Možda ste osjetili snažnu povezanost, možda vam je obećao brigu i zaštitu. 

Možda je govorio da želi provesti ostatak života s vama, ali iz nekog razloga, sada je odlučio krenuti drugim putem, bez vas. Važno je zapamtiti da ako vas netko istinski voli i cijeni, neće nikada sumnjati u svoja osjećanja prema vama, neće vas ostaviti bez obzira na sve. Čak i ako ste mislili da je on savršena osoba za vas, možda to nije muškarac koji vam zapravo treba. 

U pravoj vezi, gdje postoji istinska ljubav, osjećate se slobodno i cijenjeno. Prava ljubav ne bježi od problema, već ih zajedno savladava. Iako nije lako pustiti nekoga koga volite, ponekad je to najbolja odluka koju možete donijeti. Zaslužujete mnogo više od praznih riječi, od oklijevanja i sumnji.

Zaslužujete nekoga ko će vas iskreno voljeti, nekoga tko će uvijek izabrati vas iznad svega. Zaslužujete osjećaj sigurnosti i potpunosti u njegovom prisustvu, zaslužujete biti voljeni bez rezervi. Prava ljubav je trajna, neumoljiva pred vremenom. 

Stoga, pustite muškarca koji nije spreman za takvu ljubav, jer će prava ljubav naći put do vas kad najmanje očekujete. Ta ljubav će vam pokazati da su sve prethodne bile samo prolazne strasti koje blijede pod prvim izazovima. Tada ćete shvatiti pravu suštinu istinske ljubavi i što znači biti voljen iz srca.

No comments

Powered by Blogger.