Ako je žena bila sa više muškaraca to ne znači da je loša - Već da je više puta dala šansu ljubavi

Svi mi želimo pronaći svoju srodnu dušu još u mladosti, izbjeći loše veze i bolna iskustva. Nažalost, život često nije tako blagonaklon prema našim željama. 


Postavljanje pitanja o intimnoj prošlosti partnera često je poput gledanja horor filma kroz prste, gdje instinktivno skrivamo lice i ne želimo vidjeti što se događa. To može izazvati povećani stres i nelagodu. Iako je iskrenost važna u vezi, ponekad nije lako ulaziti u detalje prošlih veza. Nije potrebno ili čak poželjno ulaziti u svaku pojedinost. Ono što je bitno jeste da vaš partner razumije vaše namjere i očekivanja u vezi s njim, kao i vaše ciljeve. 

Međutim, koliko bivših partnera ste imali nije presudno za kvalitet veze. Važnije je biti iskren u vezi svojih osjećaja i namjera, jer brojevi iz prošlosti mogu stvoriti nepotrebne probleme. Zato treba biti oprezan kada se razgovara o ovom pitanju. Ako vaš partner smatra da broj vaših bivših partnera određuje vaš karakter ili vrijednost, to može biti znak upozorenja. 

Broj bivših partnera ne određuje vašu vrijednost kao osobu niti vašu sposobnost da budete dobar partner. Ako vas partner neprestano zadirkuje ili vas sramoti zbog vaše prošlosti, to može biti indikacija nesigurnosti ili nesposobnosti da se nosi s vlastitim osjećajima. Umjesto fokusiranja na broj, prikladnije je razgovarati o prirodi vaših prošlih veza, kakva su iskustva bila i što ste iz njih naučili. 

Ako vaš partner zaista inzistira na saznanju broja vaših bivših partnera, važno je razumjeti zašto mu/joj je to važno. Mogu postojati različiti razlozi za tu znatiželju, a razgovor o tome može otkriti temeljne zabrinutosti ili nesigurnosti. U svakom slučaju, odluka o dijeljenju tog broja je na vama. Važno je postaviti granice i poštivati svoju privatnost, jer svatko ima pravo na svoju intimnost i lične granice.

No comments

Powered by Blogger.