Isplati se čekati pravog - 5 razloga da budete zahvalni onima što vas nisu voljeli kako treba

Život je suviše kratak da biste ga provodili s nekim tko ne cijeni vašu vrijednost kao ženu. Nađite nekoga tko će vas istinski poštovati. 


1. Ako vas nije cijenio, tada ste previše dobra osoba za njega. Trebate biti zahvalni što ste dobili razloge za odlazak, jer vam je to omogućilo da ne gubite vrijeme na osobu koja vas nije znala cijeniti. To vam je također pružilo priliku da upoznate nekoga tko će vas istinski poštovati i voljeti onako kako zaslužujete.

2. On vam je pokazao što definitivno NE želite u vezi. Ako ste bili s nekim tko vas nije volio onako kako zaslužujete, tada ste kroz to iskustvo stekli jasnu sliku o tome što ne želite ponoviti u budućnosti. Sada imate jasniju predstavu o tome kakvu osobu tražite. 

3. Pomogao vam je da shvatite koliko vrijedite. Kada ste s nekim tko ne pokazuje dovoljno ljubavi i poštovanja prema vama, može se desiti da počnete sumnjati u svoju vrijednost. No s vremenom shvatite da ste više nego dovoljni, da je problem u vezi ili u toj osobi, a ne u vama. Ne dopustite da vam nečija nepoštovanje naruši samopouzdanje. 

4. Pokazao vam je važnost opraštanja. Iskustvo s osobom koja vas nije cijenila naučilo vas je važnosti opraštanja i oslobađanja od veza koje vam ne donose sreću i ispunjenje. 

5. Stvorio je prostor za bolje ljude u vašem životu. Trebate biti zahvalni što niste ostali u vezi s osobom koja vam nije odgovarala, jer vam je to omogućilo da otvorite vrata za ljude koji će vam donijeti više radosti i sreće. 

Ako ta bolja osoba još nije stupila u vaš život, nemojte očajavati. Jedan od najljepših osjećaja je znati da ste pronašli pravu osobu, a ta čekanja itekako vrijedi. Život je prekratak da biste ga trošili na nekoga tko ne prepoznaje vašu vrijednost kao najbolje žene na svijetu.

No comments

Powered by Blogger.