Jednog dana pojaviće se osoba koja te nikad neće pustiti - Voljeće sve tvoje vrline i mane

Jednog dana, u vaš život stupit će osoba koja će prepoznati vašu istinsku ljepotu. 


Nema veće tuge od spoznaje da niste cijenjeni od strane onih koje najviše volite. Nažalost, može se desiti da provedete život uz nekoga ko vas uzima zdravo za gotovo, spreman da vas napusti i ostavi sa slomljenim srcem. Da biste izbjegli takvu bol, možda se namjerno povučete u sebe, čekajući trenutak kada će se pojaviti osoba koja će vas zaista cijeniti.

Međutim, ponekad je čekanje dugotrajno... No, jednog dana, susrest ćete osobu koja vas nikada neće pustiti jer će prepoznati koliko je vaša duša predivna. Ta osoba će vas prihvatiti onakve kakvi jeste. Pronaći nekoga tko cijeni vašu istinsku suštinu nije nemoguće. Možda će u vašem životu biti mnogo ljudi koji će očekivati da se promijenite zbog njih, ali ne dozvolite da vam se previše približe srcu. 

Kada pronađete nekoga tko vas zaista voli, bit ćete zahvalni sami sebi što niste pokušali biti neko drugi zbog nedostojne osobe. I jednog dana, ta osoba će doći. Voljet će sve vaše vrline, mane i slabosti. Vi ćete, zauzvrat, ispuniti njen život. Neće biti više igara ili borbi da biste usrećili svog partnera. Ono što jeste, bit će dovoljno za sreću vašeg voljenog. To će promijeniti vaš život nabolje. Ljubav prema partneru naučit će vas ponovno voljeti. Bit će to snažna ljubav. 

Ova bliska veza s drugom osobom bit će nešto posebno. Nikada prije niste ni slutjeli da ljubav može biti toliko snažna. Vaš partner će potpuno posvetiti svoje srce vama, a vi ćete mu uzvratiti istom mjerom. Gledajući ga u oči, osjećat ćete da su njegova osjećanja istinska. Nećete se pitati jeste li vam važni ili brine li se za vas. To će biti vidljivo u njegovim očima i osjetit ćete to njegovim dodirima. 

Nijedan od nas neće željeti izgubiti ovakvu ljubav. Nikada ne dopustite da pomislite da niste dostojni prave ljubavi. Ali, iznad svega, nemojte ni pomisliti da je nikada nećete pronaći. Jednog dana, upoznat ćete osobu koja će prepoznati vašu istinsku ljepotu. Cijenit će vas i učinit će sve što može da pokaže koliko ste mu/joj važni. Za takvu ljubav svakako vrijedi čekati.

No comments

Powered by Blogger.