Kako izgleda savršena žena u očima mnogih muškaraca: Ljepota privlači, karakter zadržava

Nije svaki muškarac površan onako kako mnoge žene pretpostavljaju, fokusirane samo na vanjske atribute. 


Za njih je također bitno da njihova partnerica bude dobar čovjek. Evo što, prema mnogim muškarcima, čini savršenu ženu: 1. Pozitivan stav i osmijeh na licu. Ako ste često sretni i izgledate vedro, privući ćete više pozornosti i simpatija. Svaki muškarac želi partnericu koja je sretna i osmijehom obasjava prostor oko sebe. 

2. Smisao za humor. Muškarci i žene smatraju smisao za humor iznimno važnim za uspješan odnos. Muškarci sanjaju o partnerici koja će ih nasmijavati i uživati u njihovim šalama. 

3. Pristojnost. Biti ljubazna, draga i pristojna momentalno povećava privlačnost u očima muškarca. 

4. Autentičnost. Budite svoji. Ne trebate se pretvarati da biste udovoljili muškarcu. Možda će ga najviše privući vaša prirodna osobnost. Budite autentični i nikada nećete pogriješiti. 

5. Briga o sebi. Briga o vlastitom zdravlju i dobrobiti trebala bi biti vaša svakodnevna praksa. Tražite aktivnosti koje vas ispunjavaju i radite ih što češće možete. Njegujte pozitivan unutarnji dijalog i budite ljubazni prema sebi. 

Ako očekujete da vas drugi učine sretnima, možda ćete dugo čekati. Sretne i uspješne veze grade se na partnerima koji sami znaju pronaći radost u životu.

No comments

Powered by Blogger.