Konjunkcija Jupitera i Urana 21.04 - Bikovi izlaze iz zone konforta, Strijelčeve čeka novi početak

Evo kako će se svaki znak moguće osjećati kao rezultat konjunkcije Jupitera i Urana 2024. godine


Ovan (20. mart - 19. april): Za tebe, Ovne, trenutak je svijetla nadanja i mogućnosti. Konjunkcija Jupitera i Urana donosi vijesti koje su poput bljeska svjetlosti na tvojim financijskim naporima. Osjećaš kako ti samopouzdanje naglo raste, dok se novi putevi otvaraju pred tobom. To je zato što se ova planetarna susretanja događaju u tvojoj drugoj kući prihoda. Ali, ne zaboravi provjeriti svoje principe dok se upuštaš u nove puteve financijskih tokova. 

Bik (20. april - 20. maj): Tvoja karizma i samopouzdanje su na vrhuncu. Konjunkcija Jupitera i Urana u tvom znaku i prvoj kući tebe donosi trenutak prosvjetljenja. Sada je idealno vrijeme da istakneš svoj lični brend i izraziš sebe na novi način. Ovo je vrijeme kada ćeš možda morati napraviti hrabri korak izvan svoje zone komfora, ali ćeš se osjećati inspirisano da napraviš taj korak i uneseš uzbudljive promjene. 

Blizanci (21. maj - 20. juni): Konjunkcija Jupitera i Urana u tvom dvanaestom polju duhovnosti donosi osvježenje tvojim snovima, mentalnom i emocionalnom blagostanju. Otvoren si za nove načine brige o sebi i možda se odlučuješ za dublje uranjanje u duhovne prakse ili studije. Ovaj period može donijeti iscjeljenje duboko ukorijenjenih rana i osjećaj veće koncentracije i mira. 

Rak (21. jun - 22. jul): Tvoji odnosi i društvene grupe su u središtu pažnje. Konjunkcija Jupitera i Urana u tvom jedanaestom polju mreženja donosi svježu energiju i entuzijazam u tvoje timove i zajedničke napore. Ovo je vrijeme kada možeš otkriti nove načine kako unaprijediti svoje zajednice i ostvariti svoje dugoročne želje. 

Lav (23. jul - 22. avgust): Tvoja karijera je u središtu pažnje. Jupiter i Uran se sastaju u tvojoj desetoj kući karijere, obećavajući napredak i priznanje. Možeš očekivati zasluženo priznanje za svoj rad i možda čak veću slobodu u svom profesionalnom životu. 

Djevica (23. avgust - 22. septembar): Tvoj svakodnevni život i rutina su pod lupom. Konjunkcija Jupitera i Urana u tvom šestom polju wellnessa donosi mogućnosti za inovativne promjene u tvojoj svakodnevici. Ovo je vrijeme kada možeš pronaći novi pristup svojim obavezama i osjećati se ravnotežnije. 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar): Tvoji odnosi su u fokusu. Jupiter i Uran se spajaju u tvojoj osmoj kući emocionalnih veza, obećavajući dublju intimnost i povezanost sa partnerom. Ovo je vrijeme za iskrenu komunikaciju i razmjenu emocija. 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar): Tvoji odnosi su na udaru. Konjunkcija Jupitera i Urana u tvom sedmom polju partnerstva donosi promjene i nove mogućnosti u tvojim odnosima. Možeš očekivati inspirativne razgovore i možda čak važne odluke u vezi s partnerstvima. 

Strijelac (22. novembar - 21. decembar): Tvoja svakodnevica je u fokusu. Jupiter i Uran se susreću u tvom šestom polju svakodnevnih aktivnosti, donoseći novu energiju i inspiraciju u tvoj svakodnevni život. Ovo je vrijeme za nove početke i promjene u tvojim svakodnevnim rutinama. 

Jarac (22. decembar - 19. januar): Tvoj kreativni izraz je na vrhuncu. Konjunkcija Jupitera i Urana u tvom petom polju kreativnosti donosi inspiraciju i novu energiju u tvoj život. Ovo je vrijeme za isprobavanje novih hobija i izražavanje svoje kreativnosti na novi način. 

Vodolija (20. januar - 18. februar): Tvoj dom i porodični život su u središtu pažnje. Jupiter i Uran se spajaju u tvom četvrtom polju doma, donoseći promjene i nove mogućnosti u tvoj domaći život. Ovo je vrijeme za transformaciju i osnaživanje porodičnih veza. 

Ribe (19. februar - 20. mart): Tvoja komunikacija je u fokusu. Konjunkcija Jupitera i Urana u tvom trećem polju komunikacije donosi novu inspiraciju i mogućnosti za tvoje društvene veze. Ovo je vrijeme za nove kontakte i razmjenu ideja.

No comments

Powered by Blogger.