Najlakši način da procjenite muškarca je da pogledate njegovu ženu

Najbolji način da razumijete muškarca je da obratite pažnju na osobu koju je izabrao za partnera, na njegovu ženu. 


Neovisno o tome koliko muškarac može pokušavati prikriti svoje karakteristike, njegova supruga otkriva mnogo toga o njemu samo svojim prisustvom. Kada vidite snažnu i njegovanu ženu uz njega, to signalizira da je i sam muškarac vrijedan i da posjeduje samopouzdanje. To sugeriše da će u životu postići mnogo, jer već ima glavnu nagradu - ljubav takve žene. 

Partnerica koja je vjerna i posvećena porodičnim vrijednostima doprinosi muškarčevom prosperitetu. Njena podrška omogućuje mu da se fokusira na ostvarenje ciljeva i rasta. Prisustvo inteligentne žene ukazuje na inteligenciju i kod muškarca, što zajedno omogućava ostvarenje velikih planova i stvaranje sjajnih stvari. Kada je žena velikodušna i ljubazna, to implicira da muškarac također posjeduje ove osobine, ili će ih razviti pored nje. 

Njegova odluka da bude s takvom ženom ukazuje na mudrost. Sretan, snažan, inteligentan i vjeran partner - to je znak pobjednika. Čak i ako je muškarac počeo svoj život skromno, sa svojim nedaćama i neuspjesima, prisustvo takve partnerice može ga podići do visina. Međutim, ako je uz snažnog i uspješnog muškarca žena koja pokazuje slab moral ili je sponzoruša, to može narušiti njegovu karijeru. 

Bez obzira na trenutnu snagu i obilje prilika, s vremenom će izgubiti sve. Partnerica loših osobina ukazuje na slične osobine kod muškarca, upućujući na moralnu degradaciju. Najtragičniji prizor je vidjeti potisnutu i iscrpljenu ženu pored uspješnog muškarca. 

To ukazuje na to da je izabrao slabu osobu koju je gurao prema dnu dok se sam uzdizao. Takvim ponašanjem, muškarac čini svoju partnericu robom, a time i sebe zarobljenikom vlastitih mana. Stoga, ako je muškarac rob svojih nedostataka, teško će postići istinsku sreću u životu. Partnerica nije samo osvojena nagrada, već je i ogledalo njegove duše koje se reflektuje u njenim očima.

No comments

Powered by Blogger.