Sedmični horoskop od 08.04 do 14.04 - Sreća će da prati Ribe, Škorpije i Lavove

Donosimo vam detaljan sedmični horoskop za sve horoskoposke znakove od 08.04 do 14.04 


Ovan: Ovaj period će biti izazovan za Ovnove. Ispunjenje želja će postati gotovo nemoguće, a pomračenje će dodatno komplicirati situaciju. Ovnovi bi mogli postati agresivniji i izgubiti svoju sposobnost taktičke komunikacije. Problemi će se pojaviti u finansijama, na poslu i u ljubavi. Važno je da obrate pažnju na svoje zdravlje i ne pokušavaju riješiti previše problema odjednom. 

Bik: Bikovi bi trebali zapamtiti da svako sam kontroliše svoju sudbinu. Nemojte se žuriti za profitom i izbjegavajte pokazivanje pohlepe i sitničavosti. Umjesto toga, posvetite pažnju ljudima koji su vam bili ljubazni u prošlosti. Ako neko učini nešto dobro za vas, budite spremni uzvratiti istom mjerom.

Blizanci: Važno je dijeliti pozitivnost s drugima. Pružanjem psihološke podrške možete stvoriti dobru reputaciju. Iako će sreća dolaziti u manjim količinama, bitno je ostati vjeran sebi i pridržavati se moralnih principa. Promjene su na pomolu, iako će se možda činiti kao da svijet luduje, važno je ostati otvoren za nove izazove. 

Rak: Podsvijest Rakova će imati snažan uticaj na svijet oko njih. Cijeli njihov život može se dramatično promijeniti zbog potpunog pomračenja. Da biste se nosili s tim, morate promijeniti svoj pogled na svijet i usvojiti optimističniji pristup. Iako će to biti teško s obzirom na niske vibracije Venere, važno je postati nezavisan i izbjegavati loše navike. 

Lav: Lavovi će postati osjetljiviji, ali to nije nužno loše. Njihova razvijena empatija omogućit će im da bolje razumiju ljude oko sebe. Međutim, mogu postati nervozni i ranjivi zbog pojačanih strahova. Važno je zadržati perspektivu i ne brinuti se previše o sitnicama. Važno je ostati iskren i ljubazan. 
 
Djevica: Lijenost i apatija mogu postati prepreke uspjehu za Djevice. Od 8. aprila, predstavnici ovog znaka mogu postati podložni ovim negativnim uticajima. Retrogradni Merkur će izazvati poteškoće u razmišljanju i donošenju odluka. Važno je razmišljati jasno i izbjegavati predrasude. 

Vage: Vage se suočavaju s važnošću održavanja pozitivnog stava, posebno zbog retrogradnog Merkura koji može značajno utjecati na njihovu svijest i ukloniti objektivnost. Pomračenje također može imati sličan efekat. Od 8. aprila, koncentracija će opadati, kao i sposobnost pamćenja. Komunikacija s drugima može postati teža, stoga je otvorenost u razgovoru s voljenima i prijateljima ključna kako bi se očuvalo povjerenje.

Škorpija: Škorpije bi trebale shvatiti važnost ljubaznosti i optimizma, jer će retrogradni Merkur i pomračenje bitno izmijeniti njihovu svijest. Raspon pažnje kod Škorpija može biti gotovo nula, stoga je važno da budu koncentrirani na poslu. U komunikaciji s drugima, konstruktivan pristup je neophodan. Nikako se ne treba osvetiti jer to može negativno utjecati na karmu. 

Strijelac: Sreća će biti daleko od Strijelca. Potpuno pomračenje Sunca spriječit će ih da to osjete. U kombinaciji sa retrogradnim Merkurom i pomračenjem, narednih sedam dana, ili barem prva polovina sedmice, može biti najopasnije razdoblje proljeća. Strijelčeve energije će se brzo istrošiti, a motivacija može nestati. 

Jarac: Jarčevi ne bi trebali izlaziti iz svoje zone udobnosti, posebno jer snažno pomračenje može oslabiti njihovu psihičku i fizičku snagu. To će biti primjetno do utorka, a oprez je potreban i u srijedu i četvrtak jer će ti dani biti izuzetno opasni. Finansijski i ljubavni poduhvati trebaju biti izbjegavani, a duboka iskustva mogu ostaviti traga do kraja sedmice. 

Vodolija: Učinak Vodolije bit će smanjen do četvrtka, pri čemu će želja za opuštanjem biti jača od želje za radom. Pomračenje 8. aprila može otvoriti oči za istinu, ali to će biti spor proces. Uprkos problemima, Vodolije će biti u mogućnosti oblikovati vlastitu viziju budućnosti, iako mogu doživjeti manjak motivacije za postizanjem novih ciljeva. 

Ribe: Ribe ne bi trebale slijediti svoj unutrašnji glas tokom ovih sedam dana jer će ga prekriti uticaj Venere, Merkura i pomračenja Sunca. U teškim situacijama, logika i iskustvo će biti od pomoći kako bi se izbjegli neuspjesi. Ovo vrijedi i za finansijske i ljubavne izazove. Problemi će biti prisutni, ali važno je nositi se s njima bez prigovora, koristeći humor i malo optimizma.

No comments

Powered by Blogger.