Ako vas muškarac ne cijeni pokažite mu kako izgleda život bez vas: 7 mudrosti za sve žene

Ako osjećate da se vaš partner udaljava od vas, možda je vrijeme da preispitate određene aspekte veze ili da postavite granice. 


Evo sedam stvari na koje trebate obratiti pažnju: 1. Neka vaša vrijednost bude jasna: Ako vjerujete u sebe kao vrijedan i stabilan partner, drugi će to osjetiti. Samopouzdanje je privlačna osobina. 

2. Suzbijte ljutnju: Negativnost i konstantno negodovanje mogu udaljiti partnera. Umjesto toga, pokažite svoju pozitivnu stranu, onu koja je privukla vašeg partnera. Kada osjetite da vas partner ne cijeni, pokažite mu svoju ljepšu stranu, onu zbog koje je zaljubljen u vas. 

3. Izbjegavajte ogovaranje: Kritiziranje drugih žena može odavati nesigurnost i ljubomoru, što nije privlačno. Umjesto toga, fokusirajte se na pozitivne aspekte. 

4. Opustite se: Niko ne želi biti oko osobe koja je stalno pod stresom. Pronađite način da se opustite i riješite stresa, kako biste bili ugodniji partner. 

5. Pokažite mu život bez vas: Ako se partner počne udaljavati, možda je postao previše siguran u vaše prisustvo. Dajte mu priliku da osjeti kako je biti bez vas. 

6. Budite nezavisni: Imajte svoje interese i ciljeve. Partneri cijene partnerice koje imaju svoj život i ambicije. 

7. Ispunite svoj život: Neka vaš život bude ispunjen aktivnostima koje volite. Imati bogat život van veze čini vas privlačnijom osobom. 

Ove promjene mogu poboljšati vašu vezu i učiniti vas privlačnijim partnerom.

No comments

Powered by Blogger.