Ako žena odluči da vas ostavi, povratka nema - 6 suptilnih znakova da odustaje od vas

Jedan od onih dana koji će zauvijek ostati urezani u moje sjećanje nije bio ničiji rođendan, ni dan vjenčanja, niti sretni dan dobitka. Bio je to dan kada sam se usudila izgovoriti ono što mi je dugo ležalo na srcu - dan kada sam svom suprugu rekla da želim razvod. 


Ta scena i dalje odzvanja u mom umu kao slika i zvuk nečega što nikada nisam željela doživjeti. Kada sam mu izgovorila te riječi, gledala sam u njegove oči i vidjela bol i iznenađenje. Nije očekivao tu vijest, niti je bio spreman suočiti se s njom. Ali ja sam već bila dugo nesretna, pokušavajući dati našem braku šansu iznova i iznova, a stvari su ostajale iste, ili se činilo čak i gore. 

Kasnije, razmišljajući o tom danu, shvatila sam da sam mu, zapravo, davala suptilne znakove da naša veza tone, ali on ih nije vidio ili ih je ignorisao. Shvatanje tih znakova može biti ključno za svakog partnera kako bi spriječio da ih iznenadi kraj ljubavi. Evo nekoliko takvih suptilnih znakova koje bi muškarci mogli primijetiti ako žena počinje gubiti interes: 

Razdražljivost: Ako primijetite da je vaša partnerica stalno neraspoložena ili ljuta, a nema konkretnog razloga, to može biti znak da nešto nije u redu u vašoj vezi. Nemojte kriviti vanjske faktore poput posla ili stresa - možda je upravo vaša prisutnost ta koja je izaziva. 

Povećana aktivnost izvan kuće: Dok je važno imati ambicioznog partnera, ako primijetite da vaša partnerica provodi više vremena na poslu ili s prijateljima nego s vama, to može biti znak da se udaljava od vas. 

Izostanak vas iz njenog društvenog života: Ako primijetite da vaša partnerica izlazi i druži se s prijateljima, ali vas ne uključuje ili ne želi da vi budete dio tog društva, to može ukazivati na to da se osjeća udaljenom od vas. 

Ignorisanje vašeg mišljenja: Ako primijetite da vaša partnerica prestaje uzimati u obzir vaše mišljenje ili da vas ignorira kada izražavate svoje stavove, to može biti znak da se udaljava emocionalno. 

Gubitak intimnosti: Nedostatak intimnosti u vezi može biti jasan pokazatelj da se nešto promijenilo. Ako primijetite da se fizička i emocionalna bliskost između vas smanjuje ili nestaje, to može biti znak da vaša veza tone. 

Izostanak sukoba: Iako izbjegavanje svađa može delovati kao olakšanje, zapravo može ukazivati na to da vaša partnerica više nije zainteresovana da uloži energiju u vaš odnos. 

Prepoznavanje ovih znakova može vam pomoći da intervenišete na vrijeme i pokušate popraviti svoju vezu prije nego što postane nepopravljiva.

No comments

Powered by Blogger.