I jakim ženama je potreban nekog da ih voli i pored koga će biti sigurne

Ja sam nezavisna žena koja je uvijek sama sebi bila oslonac. Radim posao koji volim, okružena sam prijateljima koje cijenim i podržava me nevjerojatna porodica. 


Uživam u samoći, jer mi pruža priliku da se povežem sa sobom i da istražim svoje unutarnje svjetove. Ne osjećam se nesigurno zbog nedostatka partnera jer vjerujem da ne postoji određeno vrijeme ili dob za pronalazak ljubavi. Smatram da se to događa kada smo spremni i kada je pravo vrijeme. 

Moja životna filozofija je izvor inspiracije za mene, a podrška najbližih je moja snaga. Ponosna sam na sve što sam postigla, jer sam to učinila samostalno. Osjećam se jaka i sposobna da se suočim s izazovima koji me čekaju na putu, ali to ne znači da sam otpisala ideju ljubavi. Možda trenutno nisam aktivno u potrazi za partnerom, ali vjerujem da će se ljubav pojaviti kad bude pravo vrijeme. 

Ne tražim nekoga ko će mi biti finansijski oslonac ili kućna pomoćnica, već osobu koja će me iskreno voljeti i sa kojom ću dijeliti život. Želim partnera koji će razumjeti moje snove, tajne i strahove, i biti tu uz mene kroz sve. Želim partnera koji će biti moj najbolji prijatelj, netko s kim ću moći dijeliti svakodnevne radosti i brige. 

Želim nekoga ko će me podržavati i hrabriti, ali i biti iskren kad treba. Ne tražim spasitelja, već osobu koja će mi biti oslonac i kojoj ću biti oslonac. Moj cilj nije da me netko zaštiti ili spasi, već da me voli onako kako Sunce voli Mjesec - nesebično i bezuvjetno. Ljubav je za mene više od romantične veze, ona je prijateljstvo, podrška i zajedničko putovanje kroz život. Zato nikada neću odustati od ljubavi, jer vjerujem da je ona najvažnija snaga koja nas pokreće i čini život ispunjenim.

No comments

Powered by Blogger.