Kako shvatiti da vas partner više ne voli - Genijalno objašnjenje Mihaila Labkovskog

Nažalost, neke ljubavi ne traju zauvijek. Često se događaju raskidi iako se čini da su šanse za to minimalne. 


Čak i kada se ljudi obavežu jedno drugom i zakunu u vječnu ljubav, raskid je moguć. Kako prepoznati znakove pogoršanja odnosa i kako ih razumjeti? Ljubav je često vidljiva, ali nedostatak iste još više. Postoje određena ponašanja koja će odati partnera kada prestane voljeti svog supružnika. Rijetko će vam partner direktno reći da više ne osjeća ljubav prema vama, ali ćete to moći osjetiti. Šta su ti znakovi? 

Prvo, kada partner prestane dijeliti svoje misli s vama, to je prvi znak kraja. Osjećat ćete se kao da ste miljama udaljeni jedno od drugog, kao da ste pred potpunim neznancem koji vas ne razumije, a ni vi njega. 

Drugo, stalna potreba za izbjegavanjem vaše prisutnosti. Ako partner više ne osjeća ljubav prema vama, trudit će se provesti što manje vremena s vama. Stalno će tražiti razloge za izlazak iz kuće ili zašto da ne bude s vama.

Treće, stalna mrzovolja partnera može biti znak da nije srećan u vezi s vama. Njegovo loše raspoloženje može biti posljedica nezadovoljstva u vezi. Iako loš dan može biti normalna pojava, ako se to nastavi duže vrijeme, to je razlog za zabrinutost. 

Četvrto, spominjanje drugih osoba. Ako partner, iako je u vezi s vama, počne spominjati druge osobe, to može biti znak problema. Iako to ne znači nužno da će doći do prevare, to ukazuje na to da je partnerov um otvoren za druge opcije. 

Ako primijetite bilo koji od ovih znakova, ne zavaravajte sebe misleći da je sve u redu. Važno je suočiti se s istinom i otvoreno razgovarati o tome kako dalje.

No comments

Powered by Blogger.