Pun Mjesec u Strijelcu 23.05 - Djevice čekaju porodične svađe, Jarčevi više odmarajte

Šta mogu da očekuju znakovi Zodijaka tokom punog Mjeseca u Strijelcu 23.05 


Ovan Ovaj puni mjesec donosi naglasak na vaš sektor avantura, izazivajući vas da se suočite s promjenama koje utječu na vaše dublje uvjerenja. Može se dogoditi da se vaša filozofija života, koju ste dosad čvrsto zagovarali u vezi s vašom zajednicom, prijateljskim krugom ili dugoročnim ciljevima, suoči s izazovima. Sada je vrijeme da dopustite sebi priliku za prilagodbu. Važno je da se otvorite za prepoznavanje i proživljavanje emocija koje se javljaju, te da slijedite svoje unutarnje instinkte. Osim toga, budući da se ovaj puni mjesec događa neposredno nakon susreta Venere s Jupiterom u vašoj financijskoj zoni, moguće je da će vaš prihod imati koristi od ovih promjena i transformacija. 

Bik Puni mjesec aktivira vašu zonu emocionalnih veza, potičući vas da razmislite o tome što stvarno trebate kako biste se osjećali sigurno i zadovoljno u vašim najbližim odnosima, kao i o potrebama vaših bližnjih prema vama. Možda je vrijeme da se posvetite boljem razumijevanju zajedničkih financijskih odluka ili planova za budućnost. Zahvaljujući povoljnom položaju Venere, vašeg vladara, koji se susreće s Jupiterom, vladarom ovog punog mjeseca, imat ćete osjećaj optimizma i obilja, što će vam pomoći da održite stabilnost čak i kad su emocionalne vode mutne. 

Blizanci Ovaj puni mjesec osvjetljava vašu zonu partnerstava, usmjeravajući vašu pažnju na odnose jedan na jedan, bilo da su to romantični, prijateljski ili poslovni odnosi. Bit ćete skloni razmišljanju o reciprocitetu u tim odnosima te možda pregovarati ili tražiti kompromise. Iako pronalaženje zajedničkog jezika može biti izazovno, trud će biti nagrađen. Također, zbog konjunkcije Venere i Jupitera u vašoj duhovnoj zoni neposredno prije ovog punog mjeseca, bit ćete posebno povezani sa svojom intuicijom. 

Rak Puni mjesec pada u vaš sektor wellnessa, potičući vas da razmotrite svoju dnevnu rutinu i navike koje mogu smanjivati vašu vitalnost. Možda je vrijeme da prekinete s obrascima ili ponašanjima koji vam ne dopuštaju da se osjećate najbolje. Budući da se puni mjesec uklapa u harmoniju s transformirajućim Plutonom u vašoj zoni emocionalnih veza, možete se osloniti na podršku voljene osobe dok prolazite kroz ove promjene i razmišljate o najboljem načinu naprijed. 

Lav Puni mjesec naglašava vašu zonu romantike i izražavanja, potičući želju za zabavom, razigranošću i odmorom od svakodnevice. Možda ste se osjećali kao da ste zaglavljeni, ali sada je vrijeme da se posvetite sebi i aktivnostima koje vam donose radost i potiču kreativnost. S obzirom na harmoniju s moćnim Plutonom u vašoj zoni partnerstva, imajte na umu da vam prijatelji, partneri ili kolege mogu pružiti podršku. 

Djevica Puni mjesec aktivira vašu kućnu zonu, što može donijeti dramu u odnosima s članovima porodice. Međutim, ovo također predstavlja priliku za čišćenje i oslobađanje od emocionalnih tereta koji vas koče. Budući da puni mjesec surađuje s Plutonom u vašoj zoni svakodnevnih rutina, možete pronaći pragmatičan i ljekovit put naprijed koji će vam pomoći u prevladavanju izazova. 

Vaga U fokusu je pun Mjesec u vašoj komunikacijskoj zoni, što stvara vrlo društvenu atmosferu, punu aktivnosti i ponekad čak frenetičnu. Volite biti u centru zbivanja, ali možda shvatate da ste se prenapregli i da morate pojednostaviti svoje obaveze radi vlastitog blagostanja. Dobra vijest je da sekstil Mjeseca prema transformirajućem Plutonu u vašem sektoru kreativnosti i izražavanja daje snagu da izrazite svoju istinu i postavite granice zaštitu. Osjećat ćete unutarnji mir i ravnotežu, koje cijenite više nego bilo što drugo. 

Škorpije Ovaj pun Mjesec pada u vašu zonu financija, što vas može učiniti svjesnijim vrijednosti vaših vještina i onoga što zaslužujete za svoj trud i energiju. Možda primjećujete da niste pravilno nagrađeni za svoj rad ili biste željeli preispitati svoje financijske planove. Osjećat ćete se odlučno i spremno boriti za svoje interese, ali budite sigurni da uzmete u obzir širu sliku pri donošenju odluka. Također, susret Venere i Jupitera u vašem sektoru partnerstva neposredno prije punog Mjeseca može osnažiti vezu koja vam je bliska i podržati vaše ambicije. 

Strijelac Dobrodošli u svoj godišnji pun Mjesec, koji može pojačati vašu emocionalnu osjetljivost i želju da se bolje razumijete s vašim najbližima. Možda ćete osjetiti veći pritisak u odnosima koji vam crpe energiju, ali sada je vrijeme da jasno izrazite svoje potrebe. Imajte na umu da bi bilo korisno raditi na svojim osjećajima samostalno, prije nego ih neposredno prenesete drugima. Također, Mjesec pravi povoljan aspekt prema moćnom Plutonu u vašem sektoru komunikacije, što znači da duboki razgovori mogu biti transformirajući i iscjeljujući. 

Jarac Ovaj pun Mjesec pada u vašu zonu duhovnosti, potičući vas da se povučete iz svakodnevnog kaosa i posvetite vremenu za odmor, samopomoć, samorefleksiju i sanjarenje. Iako to može zvučati izazovno, intuitivno znate koliko je važno izbjeći iscrpljivanje. Također, ovaj period može podržati vaše napore u jačanju samopouzdanja, budući da Mjesec pravi povoljan aspekt prema regenerativnom Plutonu u vašem sektoru vrijednosti i novca. 

Vodolija Zahvaljujući punom Mjesecu u vašem sektoru društvenih mreža i dugoročnih ciljeva, željet ćete osjetiti veću povezanost sa svojim prijateljima, suradnicima i zajednicom. Posvetite vrijeme razmišljanju o načinima na koje vaši odnosi podržavaju vaše ciljeve, te kako možete doprinijeti tim naporima. S obzirom na harmoničan aspekt Mjeseca prema moćnom Plutonu u vašem znaku, rad na duhovnom rastu i osobnom razvoju može dovesti do novih, dubokih veza i zajedničkih napora. 

Ribe Pun Mjesec pada u vašu zonu karijere, što znači da ćete možda primijetiti povećanu pažnju i priznanje za svoj rad. Ohrabreni ste preuzeti vodeću ulogu ili preuzeti odgovornost za važne projekte. Ovaj period također podržava vaše napore u rješavanju unutarnjih blokada ili negativnih uvjerenja, zahvaljujući povoljnom aspektu Mjeseca prema Plutonu u vašem sektoru duhovnosti. Briga o svom emocionalnom i duhovnom blagostanju može doprinijeti vašem profesionalnom uspjehu.

No comments

Powered by Blogger.