Ne treba ti muškarac koji se stalno vraća - Treba ti onaj koji nikada neće pomisliti da ode

Postoje oni muškarci koji se čine kao da su uvijek u pokretu, uvijek dolaze i odlaze, ali i oni koji su tu da ostanu zauvijek. 


Nije vam potreban muškarac koji će se neprestano vraćati, takvi muškarci često traže samo trenutnu zabavu. Oni ostaju uz vas samo dok ste im zanimljivi, ali kada se pojavi nešto novo i uzbudljivo, nestaju. Ipak, vraćaju se jer znaju da će ih uvijek srdačno primiti vaše raširene ruke i jer znaju da ih ni jedna druga osoba neće tako lako prihvatiti nazad. 

Prestanite tolerisati takvo ponašanje. Ne treba vam muškarac koji će vas držati u stalnom strahu i nesigurnosti, stalno razmišljajući kada bi mogao ponovo otići. Vi zaslužujete muškarca koji će biti uz vas i čija će vjernost prema vama biti neupitna. Tražite muškarca koji cijeni vašu vrijednost, koji vidi ljepotu vaše duše i vaše inteligencije.

Tražite partnera koji će vas poštovati i prihvatiti onakvu kakva jeste, jer samo uz takvu osobu možete pronaći istinsku sreću i ostvariti vezu punu ljubavi. Nađite partnera koji će biti zadovoljan s vama i koji neće odmah otići čim se pojavi netko drugi "bolji". Nije vam potreban savršen muškarac, već vam je potreban odan partner kojem možete vjerovati bez ikakvih sumnji.

Tražite muškarca uz kojeg ćete se osjećati udobno i sigurno. Možda imate izbor između muškarca koji se uvijek vraća i onog koji nikada ne odlazi. Ali nemojte birati onoga ko se stalno vraća, izaberite onoga koji će biti uz vas zauvijek.

No comments

Powered by Blogger.