Većina žene ne cijene 4 stvari koje muškarac radi za njih - Ne uzimajte ga zdravo za gotovo

Neki put, bez obzira koliko se trudite ili koliko ste predani, neke žene jednostavno ne vide sve napore koje ulažete. 


Muškarac se lako može osjećati obeshrabreno i iscrpljeno kad primijeti nedostatak cijenjenja za sve što čini za nju. Počinje da se osjeća kao da je samo sredstvo za postizanje ciljeva, a da ne dobija uzvratnu podršku i poštovanje. Za zdravu vezu, ključna je uzajamna razmjena energije. Inače, jedan od partnera će se osjećati zapostavljeno. Ako želite da vaš partner ne osjeća takvo zapostavljanje, počnite cijeniti sve što on radi za vas. 

Pomaganje u kuhinji: Iako mnogi muškarci izbjegavaju kuhinjske poslove smatrajući ih "ženskim", ima i onih koji rado pomažu svojim partnerkama. Ako je vaš partner jedan od njih, cijenite njegov trud.

Finansijska podrška: U zdravoj vezi, partneri bi trebali računati jedno na drugo kad je u pitanju finansijska podrška. Mnogi muškarci ulažu velik dio svojih prihoda u zajedničke troškove, omogućavajući partnerki da troši svoj novac na sebe. Ovo je gesta koju bi svaka žena trebala cijeniti, jer nije svima dato da sebi priušte luksuz trošenja vlastitog novca. 

Emocionalna podrška: Često se događa da žene istresaju svoje frustracije i bijes na partneru, što nije ni lijepo ni fer. I muškarcima je potrebna emocionalna podrška, stoga budite nježni prema njemu. 

Intimnost: Za mnoge muškarce, intimnost je ključna u vezi. Neki put žene zanemaruju ovu važnu komponentu, uzimajući svog partnera zdravo za gotovo. Intimnost je neophodna za dobro funkcionisanje veze, stoga se potrudite da i vi zadovoljite svog partnera, kao što on čini za vas.

No comments

Powered by Blogger.