Zašto su majčina molitva i vjera toliko moćne - Mudro objašnjenje Andrej Tkačeva

Kažu da majčina molitva ima moć da podigne čovjeka s dna mora, i zaista, vjera majke i njezina molitva nose posebnu snagu. 


Otac Andrej Tkačev je podijelio duboku mudrost o majčinskoj molitvi i njezinoj moći, istaknuvši da majke imaju posebnu vezu s Bogom kroz svoju ulogu kao majke i da imaju pravo tražiti za svoju djecu. Majčina moć nije zanemariva. Njezin blagoslov prati nas tokom cijelog života. Majčina molitva je poput mosta između majke i Boga, i često se govori da je ona nešto što ne možemo zamijeniti ničim drugim.

Andrej Tkačev sueriše da majke ne trebaju pokušavati svoju djecu uvjeriti riječima ili uvjerenjima jer, kako kaže, često djeca neće poslušati takve riječi. Umjesto toga, majke imaju pravo i moć tražiti od Boga ono što žele za svoju djecu. U tom smislu, majčina molitva postaje ključni način komunikacije između majke i Boga. 

Kao roditelji, majke osjećaju duboku odgovornost prema svojoj djeci, a ljubav koju osjećaju prema njima nema premca. Andrej Tkačev ističe da, uz svoju molitvu, majke imaju majčinsko pravo zatražiti Božju pomoć i smjer za svoju djecu. Molitva ne zahtijeva posebne riječi ili oblike. Majke trebaju jednostavno otvoriti svoje srce pred Bogom, izražavajući svoje brige i želje za dobrobit svoje djece. 

To znači da majke trebaju biti iskrene i tražiti od Boga ono što duboko osjećaju da je potrebno za svoju djecu. To mogu biti želje kao što su srećan brak za njihovu djecu, prosperitet, blagostanje, zdravlje ili sigurnost. Majke su posebne posrednice između svoje djece i Božje milosti, i njihova molitva ima moć da promijeni sudbine. 

Stoga, Andrej Tkačev nas podsjeća da se ne moramo oslanjati na knjige ili predložene molitve, jer imamo majčinsko srce koje ima pristup direktnoj komunikaciji s Nebesima. Majčinska molitva nije ograničena riječima; to je iskrenost srca i svijesti o potrebama svoje djece. Kao što je rečeno u Svetom Pismu, "Tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se." Dakle, majke neka pitaju, neka traže i izražavaju svoje želje, jer njihova ljubav i vjera imaju snagu da pokrenu promjene u svijetu njihove djece.

No comments

Powered by Blogger.